• Strandweer Strandweer?

  Aan de andere kant van de dijk ligt een prachtig strand aan de Oosterschelde.
 • Zwemparadijs Zwem- paradijs

  Het zwemparadijs van "de Roompot" op loopafstand
  Gratis voor onze gasten!
 • Volleybal toernooi Zin in actie?

  Organiseer een volleybal toernooi!
 • Naast de boomgaard Tussen het fruit

  Fruitboompjes als buren. Heel veel boompjes...
 • Samen eten Samen eten

  Met de hele familie rondom de tafel?

  Dat kan, ruimte genoeg!
 • Partner in success When Business Matters

  XOOPS is your partner in the success.

Blog > Ree in de boomgaard
Ree in de boomgaard
Originele afbeeldingDe dagen kabbelen niet maar vliegen voorbij. Inmiddels is het voorseizoen al gepasseerd en merken we dat de echte grote vakantieperiode zijn begin heeft gemaakt. Het is een komen en gaan van fietsers, wandelaars, water- en natuurgenieters. De camping is aangepast aan alle soorten vakantiegangers. Of je nu met je fiets of camper één nacht wil verblijven of dat je hier neerstrijkt met je tent of caravan voor langere tijd. Het kan gewoon simpelweg allemaal.
Het trekkersveld en het camperveld zijn van alle gemakken voorzien. En zo proberen we elk jaar weer aanpassingen te realiseren om aan
elke soort gast tegemoet te komen. Opvallend dit seizoen is dat we nu al een paar keer meegemaakt hebben dat de kinderen van pakweg 10 jaar geleden nu met eigen kroost hier een vakantie reserveren….”Ken je me nog ? Ik ben die en die….wij kwamen met heel het gezin jaren achter elkaar..” Hoezo vliegen de dagen voorbij ! En wat een compliment!

En oh ja …. Genieten we al dagelijks van al dat leuks wat de natuur ons hier biedt…hazen, konijnen, egels, torenvalken en al dat andere wat vliegt of rondrent, hadden wij laatst dit moois in onze boomgaard. Deze ree bleef mooi zitten tot het gekiekt was… prachtig…!

Groeten,
Joop en Rita
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Omgeving
Fotoboek
Plattegrond minicamping

Copyright: De Ontdekking      Webportal van De Pree e-Consult