Ree in de boomgaard
Originele afbeeldingDe dagen kabbelen niet maar vliegen voorbij. Inmiddels is het voorseizoen al gepasseerd en merken we dat de echte grote vakantieperiode zijn begin heeft gemaakt. Het is een komen en gaan van fietsers, wandelaars, water- en natuurgenieters. De camping is aangepast aan alle soorten vakantiegangers. Of je nu met je fiets of camper één nacht wil verblijven of dat je hier neerstrijkt met je tent of caravan voor langere tijd. Het kan gewoon simpelweg allemaal.
Het trekkersveld en het camperveld zijn van alle gemakken voorzien. En zo proberen we elk jaar weer aanpassingen te realiseren om aan
elke soort gast tegemoet te komen. Opvallend dit seizoen is dat we nu al een paar keer meegemaakt hebben dat de kinderen van pakweg 10 jaar geleden nu met eigen kroost hier een vakantie reserveren….”Ken je me nog ? Ik ben die en die….wij kwamen met heel het gezin jaren achter elkaar..” Hoezo vliegen de dagen voorbij ! En wat een compliment!

En oh ja …. Genieten we al dagelijks van al dat leuks wat de natuur ons hier biedt…hazen, konijnen, egels, torenvalken en al dat andere wat vliegt of rondrent, hadden wij laatst dit moois in onze boomgaard. Deze ree bleef mooi zitten tot het gekiekt was… prachtig…!

Groeten,
Joop en Rita