Minicamping
Hartelijk welkom op onze site. Uw gastheer en gastvrouw zijn Joop de Nooijer en Rita Hurkens. We beheren een fruitteeltbedrijf en minicamping.
Het bedrijf ligt uniek gelegen tussen dijken, zandstranden en de stormvloedkering over de Oosterschelde in het hart van Zeeland op Noord-Beveland.
Het fruitbedrijf is 6 ha groot, waarvan een gedeelte is ingericht als minicamping, het is een modern bedrijf dat GLOBALGAP gecertificeerd is. GLOBALCAP is een wereldwijde organisatie, waarin supermarkten en de primaire producenten samen standaarden vaststellen voor boeren en tuinders als het gaat om voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.
De minicamping dankt zijn naam aan het appelras “Discovery”. Deze appelbomen hebben op de plaats gestaan waar nu “De Ontdekking” ligt. U kampeert op deze super de luxe minicamping aan de rand van de boomgaard in de Anna Frisopolder.
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding

Een minicamping wil zeggen kamperen bij de boer, dat is recreëren op het platteland. Lekker met je tentje of caravan genieten van het platte land, de frisse lucht, rust en ruimte en het groen om je heen.

Wat hebben wij u te bieden:
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding

Reserveren is wenselijk, er zijn 25 plaatsen. De minicamping is geopend van april tot eind oktober.
Na een bezoek zult u het met ons eens zijn, deze minicamping is een ontdekking. Minicamping “de Ontdekking”, een prima uitgangspunt voor een heerlijke korte of lange vakantie.

Graag tot ziens,
Joop en Rita